در محضر پدر(16)؛ سیمای رسول الله

امام حسین علیه السلام خود در توصیف سیمای پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود : « کان رسول الله أحسن ما خلق الله خلقا ، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم خوش سیماترین و زیباترین مخلوق حق بود » و آنها که پیامبر و حسین را ملاقات کرده اند ، گفته اند : « کان من اشبههم برسول الله صلی الله علیه وآله وسلم ، حسین شبیه ترین افراد اهل بیت وبنی هاشم به رسول خدا بود » .
این در جمال ظاهر ، و اما در جمال معنوی و باطنی نیز او همانند جد بزرگوارش بود چنان که در روایاتی به این نکته اشاره شده است ، آن محمدی که خدایش فرمود « انک لعلی خلق عظیم »
شگفت این که امام علیه السلام با چنین شباهت خلقی و خلقی که خود به پیامبر داشت ، از شباهت های بی نظیر صوری و معنوی علی اکبر علیه السلام به رسول الله صلی الله علیه وآله و سلم سخن گفت.
ر. ک: ثارالله ص۸۲ به بعد